Diensten

Advies en meer

vloeradvies aan huis

Advies

Waarom moet je naar een showroom voor een vloer die bij jou thuis komt te liggen? In een showroom krijg je nooit de look and feeling die jij als klant wil hebben.

Vloer Aan Huis komt gewoon bij jou langs, mét voorbeelden en een hele hoop inspiratie. Lichtinval, kunstlicht, meubels; iedere situatie is anders. Cruciale punten kunnen direct besproken worden.


uitvoering door vakmensen

Vloer leggen

Om het meest te kunnen genieten van jouw nieuwe vloer is het belangrijk dat deze juist wordt geplaatst. Uiteraard kun je de vloer zelf leggen, maar het kan voorkomen dat je dit liever door een vakman laat doen.

Vloer Aan Huis werkt met de meest vakkundige leggers die jarenlange ervaring hebben. Gebruik maken van onze legservice staat garant voor een mooi resultaat.


Onderhoudsadvies op maat

Onderhoud

Wil je nog lang genieten van jouw prachtige houten of PVC-vloer? Vloer Aan Huis raadt je aan om onderhoud door een vloerspecialist te laten doen. Op deze manier halen we het beste uit iedere vloer weer naar boven.

Al voordat je nieuwe vloer ligt helpt Vloer Aan Huis je met advies over vloeren. Want hout heeft een andere aanpak dan PVC en met spelende kinderen in huis wordt het weer een heel ander verhaal. Een advies voor de perfecte vloer tot het beste onderhoud.